Maandag

Wachten duurt lang ..
Vanmorgen hebben we samen met de dames en de kleine man Dennys een wandeling gemaakt naar Lidl, er werd weer het nodige aangeschaft. Richting centrum werd nog een supermarkt aangedaan. Ook daar kwamen de dames met boodschappen uit de winkel. 
Dennys kreeg honger... Hij vond stokbrood heerlijk.
Hierna zijn de dames teruggegaan naar het hotel en zijn wij doorgelopen naar het centrum. Om in het centrum tot de ontdekking te komen dat er nagenoeg geen winkels waren. Moe van het lopen gingen wij op een terras zitten. De eigenaar keurde ons geen blik waardig. Na 5 minuten zijn we daarom maar weer opgestapt en zijn ook wij teruggekeerd naar het hotel. In het hotel kwamen we tot een vervelende ontdekking. Onze toegangskaarten tot de hotelkamers werkten niet meer. Dit werd veroorzaakt door het feit dat wij eigenlijk om 11.00 uur de kamers hadden moeten verlaten. Theo heeft toen een sleutel ontvangen om toch in onze kamer te kunnen. 
Om duidelijkheid te krijgen heb ik de ANWB gebeld, met de vraag of de auto al was gemaakt.
Helaas geen info. Om 13.00 uur moest ik maar weer even bellen. Dit gedaan en tot mijn ergernis hoorde ik dat de auto pas om 12.40 was afgeleverd bij de garage. De kans dat we vandaag nog konden vertrekken was daarbij helaas uitgesloten. 
Ik heb vervolgens het hotel voor nog een nacht besproken.
Vanmiddag maar weer een wandeling naar het park gemaakt. Even genoten van een ijsje en van het mooie weer. Even later liep er een bekend jongetje bij ons langs, gevolgd door zijn moeder. Ook zij had een ijsje gehaald. Wij zijn er nog geruime tijd gebleven. Toen het wat frisser werd, zijn we naar het hotel gelopen en hebben daar een kopje koffie gedronken. 
Om 18.00 uur gingen we met elkaar aan tafel en hebben we weer heerlijk gegeten.

Populaire posts van deze blog

Rit naar Krakau 26 september 2023

Krakau 5 december 2023

Foundation Dobro