Naar huis

Vanmorgen voor 7.00 uur hadden we al contact met de ANWB. Zijn zij bereid de kosten van de bus te betalen? Gedeeltelijk wilden ze dat.
Helaas kon Klaas Pieter nergens een bus vinden. We kwamen op het idee om dit bij Linker Verhuur neer te leggen. Als de bus donderdagavond terug kon zijn, dan konden we de bus krijgen. Zou het dan toch lukken om donderdag thuis te komen?
Om 9.45 uur vertrok Klaas Pieter vanuit Marum.
Tot 12.00 uur mochten we de kamer aanhouden. Om 12.00 uur hebben we de sleutels ingeleverd en hebben we ons, met toestemming, teruggetrokken in het appartement, de grootste kamer.
Na de extra kosten voor de reisverzekering te hebben uitgezocht, zijn we maar weer naar het park gelopen en hebben daar een kopje koffie gedronken om daarna met de kleine Denijs naar de speeltuin te lopen. Vervolgens hebben we wat proviand verzameld voor de terugreis. Op de bank voor het hotel maar een bescheiden lunch gebruikt. Toen we Klaas Pieter om ca. 15.30 uur aan de telefoon hadden, was de aankomst in Myslowice nog steeds 21.45 uur. Een fijn vooruitzicht!
Nu eerst onze rust nemen voor onze nachtelijke thuisreis. Straks met elkaar dineren en dan wachten totdat Klaas Pieter er is.

Populaire posts van deze blog

Rit naar Krakau 26 september 2023

Krakau 5 december 2023

Foundation Dobro