Wachten, wachten en wachten....

Wat is het lastig, dat wachten!
Vanmorgen voor 9.00 uur de garage gebeld.
De ANWB had wel een mail gestuurd naar de Poolse ANWB, helaas hebben ze nog geen antwoord ontvangen. Om 10.00 uur weer de ANWB gebeld; nog steeds geen reactie ontvangen van de garage. De ANWB gaat er achteraan. Om 11.00 uur weer met de ANWB gebeld.
Om 12.00 uur zouden ze bij de garage naar de auto gaan kijken. Om 13.00 uur zouden ze de diagnose doorgeven. Dus, om 13.15 uur de ANWB gebeld. Nog geen diagnose. We hebben gerust en zijn vervolgens naar het park gegaan. Hierna iedereen gevraagd de bagage naar de grootste kamer,  211, te brengen. Vervolgens hebben we de sleutels ingeleverd. De ANWB mocht om 15.30 uur weer bellen naar de garage. Dus, om 15.45 weer de ANWB gebeld. Om 16.14 weer gebeld naar de ANWB. Wel gebeld door ANWB, helaas was de Poolse servicemonteur niet aanwezig. Om 16.30 uur mag er weer naar de garage worden gebeld. Dus, om 16.40 uur maar weer naar de ANWB bellen. Eindelijk krijg ik een sms dat de diagnose is gesteld. Om 17.15 uur nog geen uitleg ontvangen. Echter, na weer een belletje naar de ANWB, belt de ANWB naar de garage en krijgt te horen wat er aan de hand is, de turbo-charger is kapot. Niet op korte termijn te repareren. Direct maar gevraagd wanneer het vervangend vervoer hier kan zijn. Was allemaal moeilijk en het was niet mogelijk een tijd op te geven. Om 19.45 maar weer gebeld naar de ANWB of er al zicht was op vervangend vervoer. Nog steeds niet was het antwoord. We proberen het vanavond nog eenmaal om ca. 22.00 uur. Is er dan nog niets bekend, dan moet ik het hotel weer bespreken. Helaas was het weer nodig het hotel te bespreken. Geen zicht op vervangend vervoer.
Even voor 23.00 uur kwam vanuit Klaas Pieter een mogelijke oplossing. Hij wilde een 9 persoonsbus huren en ons ophalen. Wij dus aan het zoeken naar een bus. Dat lukte, maar zijn ze ook beschikbaar? Dat moest Klaas Pieter morgenvroeg uitproberen.

Populaire posts van deze blog

Rit naar Krakau 26 september 2023

Krakau 5 december 2023

Foundation Dobro