Zondag, een echte rustdag

Daar zit je dan, anders dan gepland in een mooi hotel in Myslowice. Gelukkig was het vanmorgen heerlijk weer. We gingen naar buiten om te ontbijten en troffen bij het speeltuintje Olena aan met haar zoontje Denijs. We zijn bij haar gaan zitten, even later kwam Luba erbij. We hebben lekker gegeten en met handen en voeten, en met Google met ze gesproken. Omdat het prachtig weer was, zijn we gaan wandelen in het park naast het hotel. Tot onze verrassing kwamen we uit bij het brandweermuseum. Prachtig voor Denijs natuurlijk.
Daarnaast was een groot recreatiegebied met een speeltuin, zwembaden etc. We hebben, uiteraard in de schaduw, genoten!
Helaas viel de middag letterlijk in het water. Het heeft de hele middag geregend.
Met elkaar hebben we genoten van een heerlijk diner. Bij Marum stond een groot reclamebord voor een restaurant in het weiland met de tekst: Schnitzels als deurmatten." Ik bestelde een schnitzel en moest direct aan die tekst denken toen ik mijn schnitzel zag. Gelukkig had ik een deal met Theo gesloten. Hij zou ook een helft van de schnitzel voor zijn rekening nemen. Hetgeen gebeurde. ;-)

We kregen van de ANWB een bericht dat zij morgen bij de garage gaan informeren naar de stand van zaken m.b.t. de reparatie van de auto.

Populaire posts van deze blog

Rit naar Krakau 26 september 2023

Krakau 5 december 2023

Foundation Dobro